Gama larga de produse

Un catalog cu zeci de produse

Certificat

ISO 9001:2008

Garantia

Calitati Produselor

Lider Producator

Distribuitor pentru export si tara

Despre Noi

S.C. Tamira Pan S.R.L.

Compania SC TAMIRA PAN SRL si-a format bazele la inceputul anilor ’90 in Oradea, judetul Bihor.

Este o afacere de familie, menita sa asigure clientilor sai produse la o inalta calitate. Inca de la inceput, scopul nostru este sa oferim diferite produse de curatenie de calitate superioara. Compania este in primul rand PRODUCATOR si distribuitor de seturi de mopuri de bumbac, ecologice, maturi si perii. Dorim sa ne ridicam la standardele si dorintele fiecaruia. Avem un catalog variat, astfel incat putem satisface si cel mai pretentios client. Ne bazam foarte mult pe calitatea produselor si serviciilor oferite.

Inca de la inceputul anilor 2000 ne-am dezvoltat, creand o sectie de fabricare a produselor de curatenie: mopuri, maturi si perii de diferite tipuri. In prezent, suntem recunoscuti ca o fabrica ce livreaza zeci de mii de produse lunar clientilor sai dar si pentru onestitatea, promptitudinea si profesionalismul de care dam dovada.

Importam si distribuim pe plan national articole de uz casnic din materiale plastice, menaj, produse pentru bucatarie si baie, depozitare si gradinarit, toate destinate pietei din Romania.

Ne bazam pe produsele de curatenie, ele fiind consumate mereu si fara de care nu ne putem lipsi. Gama noastra fiind una variata: de la mopuri de bumbac de diferite gramaje, mopuri ecologice, sintetice cu diferite caraceristici(culoare, gramaj, textura, design), maturi, perii pana la mase plastice.

Consideram ca orice meserie trebuie facuta cu pasiune si dragoste. Ne asiguram in permanenta ca fiecare angajat este implicat in dezvoltarea societatii si ca orice problema isi are rezolvarea cat mai rapid posibil. Unul dintre atuurile noastre este comunicarea, lucru ce face ca atmosfera interioara sa fie familiala.

Asiguram diversitate si livrarea de produse in cel mai scurt timp posibil. Va stam la dispozitie cu orice intrebare aveti, si de ce nu, va asteptam in vizita.

“Suntem aici ca sa iti dam o mana de ajutor, inspiratie , sfaturi si produse fabricate din materiale din cea mai buna calitate la standarde europene.

Top